Rüyada yeşil su birikintisi görmek

Rüyada yeşil su birikintisi görmek yaşam şartlarının iyileşeceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, rızkın gittikçe azalacağına, saygınlığına leke sürüleceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, işlerinin rast gideceğine inanılır.

Rüyada yeşil su birikintisi gördüyseniz:

  • Heyecan verici bir olayın başında duruyorsunuz.

Rüyada yeşil su birikintisi görmek yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada su birikintisine girmek yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada su birikintisinde yüzmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına delalet eder.

Rüyada bulanık su birikintisi görmek hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına yorulur.

Rüyada tertemiz su birikintisi görmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, maddi kolaylığa ulaşacağına alamet eder.

Rüyada birikinti su görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz su birikintisi görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada su birikintisinde yürümek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments