Rüyada birikinti su görmek

Rüyada birikinti su görmek aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, parasının her geçen gün artacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, ona göre davranacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, bereketin ve verimin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birikinti su gördüyseniz:

  • Küçük başarılar sizi tatmin etmiyor.

Rüyada yerde su birikintisi görmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada tertemiz su birikintisi görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil su birikintisi görmek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hanesine huzurun dolacağına yorulur.

Rüyada su birikintisinden atlamak bir sebeple kendi içine kapanacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine delalet eder.

Rüyada su birikintisinde yüzmek kasasının ağırlaşacağına, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su birikintisine basmak mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına işarettir.

Rüyada kirli su birikintisi görmek tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına rivayet eder.

Rüyada evde su birikintisi görmek borçlarını bitireceğine, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments