Rüyada su birikintisine girmek

Rüyada su birikintisine girmek çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, işindeki verimin artacağına, çıkılan yolda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına tabir olunur.

Rüyada su birikintisine girmek gördüyseniz:

  • Sizden bazı bilgileri saklayan kişiler olabilir.

Rüyada su birikintisine girmek sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada yağmur suyu birikintisi görmek kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına yorulur.

Rüyada yerde su birikintisi görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada çamurlu su birikintisi görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil su birikintisi görmek sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada su birikintisinde yürümek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birikinti su görmek o şekilde bir çözüm bulacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine rivayet eder.

Rüyada tertemiz su birikintisi görmek her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments