Rüyada su birikintisinde yüzmek

Rüyada su birikintisinde yüzmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, keyifli sohbetler edeceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada su birikintisinde yüzmek gördüyseniz:

  • Bazı kimselerde hayranlık uyandırken bazılarının da size garez olduklarını görebilirsiniz.

Rüyada su birikintisinde yüzmek kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına delalet eder.

Rüyada su birikintisinden geçmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına tabir olunur.

Rüyada evde su birikintisi görmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada derin su birikintisi görmek başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, hasret giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada su birikintisine düşmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine işaret eder.

Rüyada küçük su birikintisi görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük su birikintisi görmek kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yerde su birikintisi görmek çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments