Rüyada temiz su birikintisi görmek

Rüyada temiz su birikintisi görmek karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, rahatsızlık vereceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz su birikintisi gördüyseniz:

  • İş yerinizde sizin için önemli olabilecek bir konumda olan kişilerle konuşurken dikkatli olmanız gerekmektedir.

Rüyada temiz su birikintisi görmek maddi konuların çözüme kavuşacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tertemiz su birikintisi görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına yorulur.

Rüyada su birikintisi görmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına işarettir.

Rüyada derin su birikintisi görmek rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, rahat bir hayat sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada su birikintisine girmek çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine delalettir.

Rüyada yeşil su birikintisi görmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada bulanık su birikintisi görmek beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına yorulur.

Rüyada su birikintisinde yürümek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, isteklerin yerine geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments