Rüyada bulanık su birikintisi görmek

Rüyada bulanık su birikintisi görmek bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, yakın zaman içinde kazancının artacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, duyduğu endişenin iki kat artacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulanık su birikintisi gördüyseniz:

  • Teknolojik, elektrik elektronikle ilgili veya uzay ya da havayla bağlantılı konularda da, aksilikler veya sorunlar yüzünü gösterebilir.

Rüyada bulanık su birikintisi görmek yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamurlu su birikintisi görmek sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına işarettir.

Rüyada evde su birikintisi görmek statü atlayacağına, bunu da herkese ilan edeceğine tabir olunur.

Rüyada yolda su birikintisi görmek yüksek moralli olacağına, verimli işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada su birikintisine basmak darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, sıkıntısının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temiz su birikintisi görmek yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada derin su birikintisi görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına yorulur.

Rüyada birikinti su görmek rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments