Rüyada yeşil örtülü türbe görmek

Rüyada yeşil örtülü türbe görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, rahat şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil örtülü türbe gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sizden fayda sağlamak isteyen kişiler olabilir, paranızı korumalısınız.

Rüyada yeşil örtülü türbe görmek evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine inanılır.

Rüyada türbe örtüsü görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil türbe görmek dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, kazancının yerine gelmesine inanılır.

Rüyada yeşil türbeye gitmek hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil türbeyi görmek büyük bir ortaklık yapılacağına, gelirinin daimi olacağına işaret eder.

Rüyada türbe yeşili görmek kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarın üstünde yeşil örtü görmek sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına delalet eder.

Rüyada başına yeşil örtü örtmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments