Rüyada yeşil türbe görmek

Rüyada yeşil türbe görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına işarettir.

Rüyada yeşil türbe gördüyseniz:

  • Olumlu gelişmeler sizi bekliyor.

Rüyada yeşil türbeye gitmek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına delalet eder.

Rüyada türbe yeşili görmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine delalet eder.

Rüyada yeşil türbe görmek borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, maddi gücünün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil türbeyi görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil örtülü türbe görmek sorunların teker teker çözüleceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına rivayet eder.

Rüyada türbe temizlemek kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada türbeye el sürmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına alamet etmektedir.

Rüyada türbenin canlandığını görmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments