Rüyada mezarın üstünde yeşil örtü görmek

Rüyada mezarın üstünde yeşil örtü görmek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada mezarın üstünde yeşil örtü gördüyseniz:

  • Sizin için imkansız olan durumlarla yüzleşmeniz gerekebilir.

Rüyada mezarın üstünde yeşil örtü görmek zorlukların kolayca aşılacağına, elde bulunan imkânların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabutun üstünde yeşil örtü görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, üzüntü duyacağına tabir olunur.

Rüyada tabutun üstündeki yeşil örtü görmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tabutun üstünde beyaz örtü görmek kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabutun üstünde kırmızı örtü görmek kazancın çoğalacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine işarettir.

Rüyada yeşil örtü vermek sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil örtü sermek çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabeyi yeşil örtülü görmek okul gibi hayratlar yaptırılacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments