Rüyada türbe yeşili görmek

Rüyada türbe yeşili görmek huzurunu yerine getireceğine, işlerin kara geçeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada türbe yeşili gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız çevrenizde sizinle ilgillenen bir erkekten aldığınız bir teklif hakkında kararsızlığa düşebilirsiniz.

Rüyada yeşil türbe görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada türbe yeşili görmek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, dini inançların güçleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil örtülü türbe görmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Rüyada yeşil türbeye gitmek bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil türbeyi görmek sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, tamamlanmadan kalacağına rivayet eder.

Rüyada türbede su görmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, problemlerinin çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada türbede uyumak aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada türbenin içine girmek hayırlı bir haber alınacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments