Rüyada yeşil türbeye gitmek

Rüyada yeşil türbeye gitmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, yeni malların alınacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, büyük zararlar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil türbeye gitmek gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden bazı olayların arkasında belli başlı nedenler olabilir.

Rüyada yeşil türbeye gitmek hayallerine ulaşacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine delalettir.

Rüyada bir türbeye gitmek elinin darlığa düşmeyeceğine, moralinin her zaman yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada türbeye gitmek istemek çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mevlanaunın türbesine gitmek dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına işaret eder.

Rüyada mevlana türbesine gitmek karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına rivayet eder.

Rüyada türbeye gideceğini görmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına işarettir.

Rüyada evliya türbesine gitmek türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına inanılır.

Rüyada türbeye gitmek kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments