Rüyada yeşil lens takmak

Rüyada yeşil lens takmak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, kendisiyle de gururlanacağına, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil lens takmak gördüyseniz:

  • Çekici görünebilirsiniz.

Rüyada yeşil lens takmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada göze yeşil lens takmak insanları sakinleştireceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına işarettir.

Rüyada göze lens takmak üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada göze mavi lens takmak bir sebeple sıkıntılarının artacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına yorulur.

Rüyada mavi lens takmak ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kahverengi lens takmak bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, üzüleceğine, yıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlerine lens takmak uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, refahının ve varlığının artacağına işarettir.

Rüyada renkli lens takmak bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments