Rüyada renkli lens takmak

Rüyada renkli lens takmak borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, yersiz yere suçlanacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada renkli lens takmak gördüyseniz:

  • Olmayan şeyleri hesaplayarak enerji kaybediyorsunuz.

Rüyada renkli lens takmak kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına yorulur.

Rüyada mavi lens takmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil lens takmak üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada lens takmak yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada göze mavi lens takmak başarılı bir insan olacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada gözlerine lens takmak yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine alamet eder.

Rüyada kahverengi lens takmak büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, isabetli adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada gözüne lens takmak sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, başarılarının düşeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments