Rüyada mavi lens takmak

Rüyada mavi lens takmak yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, sorunlarının da çözüleceğine, her açıdan farklılıklar olacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına delalet eder.

Rüyada mavi lens takmak gördüyseniz:

  • Kendiniz için yaşamaya çalışmalısınız.

Rüyada göze mavi lens takmak kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine işaret eder.

Rüyada gözüne mavi lens takmak önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada mavi lens takmak düzenin bozulacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada göze lens takmak her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada göze yeşil lens takmak inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada renkli lens takmak çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına delalet eder.

Rüyada gözüne lens takmak hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözlerine lens takmak kem gözlere gelineceğine, sevdiği kişilere kavuşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments