Rüyada kahverengi lens takmak

Rüyada kahverengi lens takmak güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda islami konularda da bilgi sahibi olacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada kahverengi lens takmak gördüyseniz:

  • Sözünü aklınızdan çıkarmayın.

Rüyada kahverengi lens takmak düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil lens takmak işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, rüyada başbakanın elini sıkmak rüyada başbakan tarafından görüşme için kabul edilmek ve el sıkışmak kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözüne mavi lens takmak bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi lens takmak sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine yorulur.

Rüyada lens takmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözlere lens takmak etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada göze mavi lens takmak şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada renkli lens takmak ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments