Rüyada göze mavi lens takmak

Rüyada göze mavi lens takmak elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine alamet eder.

Rüyada göze mavi lens takmak gördüyseniz:

  • Ya da iş hayatınızda bazı zorluk veya engellerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada göze mavi lens takmak yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına delalettir.

Rüyada göze lens takmak her zaman neşeli olacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine inanılır.

Rüyada göze yeşil lens takmak maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, herkesin rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi lens takmak içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada gözüne mavi lens takmak işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, kazancın büyük bir kısmının allah yolunda kullanılacağına işarettir.

Rüyada gözüne lens takmak hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, zayıflayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil lens takmak kendisine kar ve mutluluk getireceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada kahverengi lens takmak kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments