Rüyada yeşil kol saati takmak

Rüyada yeşil kol saati takmak iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, güzel bir hayatı olacağına, konforundan da ödün vereceğine, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, gözyaşının kuruyacağına inanılır.

Rüyada yeşil kol saati takmak gördüyseniz:

  • İhtiraslarınızı fiziksel ihtiyaçlarınızla dengeleyin.

Rüyada yeşil kol saati takmak istediği makama geleceğine, amaçlarını yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın kol saati takmak rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına delalet eder.

Rüyada beyaz kol saati takmak çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kol saati takmak küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kol saat takmak yaşanan üzüntülerin son bulacağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada yeni kol saati takmak iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı kol saati takmak kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine işaret eder.

Rüyada güzel kol saati takmak ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments