Rüyada altın kol saati takmak

Rüyada altın kol saati takmak her istediğini elde edeceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın kol saati takmak gördüyseniz:

  • Maddi temalı konuşmalar yapılabilir, konuşmaların tonu değişkenlik gösterebilir.

Rüyada altın kol saati takmak sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine rivayet eder.

Rüyada koluna altın saat takmak tüm sıkıntıların giderileceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Rüyada altın kol saat takmak yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına işaret eder.

Rüyada yeni kol saati takmak manevi olarak hasar alınacağına, rahat bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada kol saat takmak yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine delalet etmektedir.

Rüyada parlak kol saati takmak her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine yorulur.

Rüyada koluna saat takmak koyu muhabbette kalacağına, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kol saati takmak hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments