Rüyada yeşil kefen görmek

Rüyada yeşil kefen görmek karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, takdir görecek pek çok iş yapacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına işaret eder.

Rüyada yeşil kefen gördüyseniz:

  • Her iki durumda da, ortaya çıkabilecekleri hesaplayarak elinizden gelenin en iyisi yapmalısınız.

Rüyada yeşil kefen görmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada kefene görmek işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada kardeşini kefenli görmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine alamet eder.

Rüyada ölünün kefenlendiğini görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah kefen giydiğini görmek çok mutlu bir hayat yaşayacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine inanılır.

Rüyada annemi kefenli görmek rahatlık içinde yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde kefen görmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kefen açmak aksiliklerin bu sayede aşılacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments