Rüyada annemi kefenli görmek

Rüyada annemi kefenli görmek her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada annemi kefenli gördüyseniz:

  • Karar verirken aceleci olacağınızı unutmayın.

Rüyada anneyi kefende görmek yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada annesini kefen içinde görmek karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, canlanacağına inanılır.

Rüyada annemi kefenli görmek rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada annesini kefenli görmek şöhret ve hayır getireceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada annemi kefenle görmek cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada anneni kefenli görmek sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada annesini kefenle görmek hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına alamet eder.

Rüyada anneyi kefenli görmek atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Peri

.sag ama rahatsizliklati olan annemi gördüm gündüzdü, evimizdeyiz aynı çocukluğumuzdaki gibi her yer aydınlıktı ben holdeyim bir bakıyorum annem başına beyaz bir çarşaf kapatmış kolları,omuzları, başı kapalı, altında da yine ayak bileklerine kadar beyaz çarşafa sarılmış (tıpkı hacılar gibiyd ya da kefenli gibiydii) yürüyerek yatak odasına girdi yatağına uzandı ben çok sevindim çünkü 4 yıldır yatalak 5-6 aydır da yaraları var bazen yemek yemiyor, konuşmuyor, aklı da gidip geliyor.