Rüyada kefen açmak

Rüyada kefen açmak her açıdan farklılıklar olacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada kefen açmak gördüyseniz:

  • Çekinmeden yatırımda bulunabilirsiniz.

Rüyada kefen açmak eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ölünün kefenini açmak işsiz ve aşsız kalmayacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birinin kefenini açmak hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine rivayet eder.

Rüyada kefeni açmak yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, kendi işine kavuşacağına inanılır.

Rüyada kendini kefene sarılı görmek gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine inanılır.

Rüyada kardeşini kefenli görmek gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine tabir olunur.

Rüyada ölen birini kefenle görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına işarettir.

Rüyada babasını kefenli görmek arabalara ve topraklara sahip olacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments