Rüyada siyah kefen giydiğini görmek

Rüyada siyah kefen giydiğini görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine yorulur.

Rüyada siyah kefen giydiğini gördüyseniz:

  • Tutkular ön plana çıkabilir.

Rüyada siyah kefen giydiğini görmek yanlış anlaşılacağına, işlerinin günden güne bozulacağına alamet eder.

Rüyada siyah kefenli cenaze görmek çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada siyah kefenli birini görmek sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada siyah kefen görmek bütçesinin daralacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüye kefen giydirmek sevgiyi ve hürmeti göreceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmeden kefen giymek herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine rivayet eder.

Rüyada kefen giymek ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmek kefen giymek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments