Rüyada ölünün kefenlendiğini görmek

Rüyada ölünün kefenlendiğini görmek sevinçten gözyaşı dökeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına alamet eder.

Rüyada ölünün kefenlendiğini gördüyseniz:

  • Ağızdan kaçan kelimeler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada ölüyü kefene sarılı görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, onlarla ayrı düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü kefene sarmak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada beyaz kefenli ölüler görmek kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölünün kefenini açmak sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına delalettir.

Rüyada ölüye kefen giydirmek sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına yorulur.

Rüyada ölüyü kefenle görmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, bol bol hayır duası alınacağına inanılır.

Rüyada ölüp kefen giymek sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün kefenlendiğini görmek şanslı günlerin kapıda olduğuna, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments