Rüyada kefene görmek

Rüyada kefene görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, maddi olarak zarar edeceğine, gülüp eğleneceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına tabir olunur.

Rüyada kefene gördüyseniz:

  • Akla yatkın olmanın ya da sağduyu içermenin çok uzağında olan öneriler, teklifler veya davetler söz konusu olabilir.

Rüyada yakınını kefenle görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kefen giymiş birini görmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada kendini kefenlenmiş görmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına inanılır.

Rüyada kefene sarılı adam görmek bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü kefenle görmek sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kefenini hazırlamak rahat şekilde geçineceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendinin kefenlendiğini görmek sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada kefen içinde birini görmek sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments