Rüyada iri gözlü kadın görmek

Rüyada iri gözlü kadın görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına delalet etmektedir.

Rüyada iri gözlü kadın gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdıkla karşılaşmak veya bağlantı kurmak bazı konulara yaklaşımınızı değiştirebilir veya aklınıza yeni şeyler getirebilir.

Rüyada iri gözlü kadın görmek mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine işarettir.

Rüyada iri yeşil göz görmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil iri göz görmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iri siyah göz görmek başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada siyah iri göz görmek hastalıkların şifa bulacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine yorulur.

Rüyada iri gözlü kedi görmek itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına işaret eder.

Rüyada iri göz görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına tabir olunur.

Rüyada iri gözlü erkek bebek görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments