Rüyada yeşil fasulye tanesi görmek

Rüyada yeşil fasulye tanesi görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye tanesi gördüyseniz:

  • Herşeyin bir sırası var.

Rüyada yeşil fasulye tanesi görmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada tane fasulye görmek eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye yemeği görmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bahçede yeşil fasulye görmek hak yolunu bulacağına, büyük borçlara girmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bahçeden yeşil fasulye toplamak sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, mali olarak sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil fasulye görmek işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, gülüp eğleneceğine delalettir.

Rüyada yeşil fasulye satmak parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Rüyada yeşil fasulye sulamak büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments