Rüyada yeşil iri erik görmek

Rüyada yeşil iri erik görmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de allah tarafından kendisine nasip edileceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine işarettir.

Rüyada yeşil iri erik gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren konular istediğiniz yönde ilerlemeyebilir.

Rüyada yeşil iri erik görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah iri erik görmek yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına delalet eder.

Rüyada iri siyah erik görmek akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, âlim kişiler arasına gireceğine delalettir.

Rüyada iri erik görmek bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada iri erik yemek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada iri yeşil göz görmek üzücü olaylar yaşanacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil iri göz görmek işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, bazı radikal kararlar alınacağına tabir olunur.

Rüyada iri yeşil yılan görmek sevilen bir eşyanın çalınacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments