Rüyada yeşil düğme görmek

Rüyada yeşil düğme görmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil düğme gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme, anlaşma veya ilişki artık size daha fazla hizmet etmiyorsa uzaklaşmayı düşünebilirsiniz.

Rüyada yeşil düğme almak diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına delalettir.

Rüyada yeşil düğme görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine işaret etmektedir.

Rüyada mor düğme görmek maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına alamet eder.

Rüyada renkli düğme görmek her zaman iyilikleriyle anılacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı düğme görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada inci düğme görmek gururlu bir hayat süreceğine, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kol düğmesi takmak sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada gömlek düğmesi koparmak elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments