Rüyada gömlek düğmesi koparmak

Rüyada gömlek düğmesi koparmak gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına işaret eder.

Rüyada gömlek düğmesi koparmak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizin gerçeğe yakınlığı konusunda daha dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada gömlek düğmesi iliklemek dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine yorulur.

Rüyada gömlek düğmesi açmak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, zararını tamamen kapatacağına rivayet eder.

Rüyada gömleğe düğme dikmek projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada gömlek düğmesi koparmak verdiği vaatleri yerine getireceğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına yorulmaktadır.

Rüyada elbise düğmesi görmek maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, üzüntülerin daha da artacağına delalet eder.

Rüyada kol düğmesi takmak işinde çok büyük bereket göreceğine, modern insanlarla tanışılacağına inanılır.

Rüyada inci düğme görmek bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine işarettir.

Rüyada düğmeye basmak çok kötü günler göreceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments