Rüyada inci düğme görmek

Rüyada inci düğme görmek elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada inci düğme gördüyseniz:

  • Geçmiş hataları affetmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada inci düğme görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı düğme görmek şanssızlık yaşanacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada gömleğe düğme dikmek gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada kopuk düğme görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, para kazanmaya yorulur.

Rüyada düğme koparmak bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada düğmeyi yanlış iliklemek dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kol düğmesi hediye etmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına işarettir.

Rüyada kopmuş düğme görmek anne babayla tatsızlık yaşanacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments