Rüyada çime basmak

Rüyada çime basmak bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, işinde itibar edineceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına delalet eder.

Rüyada çime basmak gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı bazı hareketlerinizin sonuçları söz konusu olabilir.

Rüyada yeşil çimlere basmak bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çime basmak müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada çim koparmak korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çim sulamak hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşeren çim görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına yorulur.

Rüyada bahçeye çim ekmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına yorulur.

Rüyada çimli toprak görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına rivayet eder.

Rüyada çim dikmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, elinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments