Rüyada yerde cam kırıkları görmek

Rüyada yerde cam kırıkları görmek işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada yerde cam kırıkları gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendiren toplantı ya da organizasyonlara katılabilirsiniz.

Rüyada yerde cam kırıkları görmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa inanılır.

Rüyada yerde kırık cam parçaları görmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine inanılır.

Rüyada cam kırıklarını temizlemek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada camı kırık kol saati görmek hayata karşı bakışının değişeceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık camlar üstünde yürümek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, hem geleceğinin güzel olacağına delalettir.

Rüyada kırık cam toplamak aileye yeni bir bebeğin katılacağına, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada cam kırıklarını yutmak çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına alamet eder.

Rüyada kırık saat camı görmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments