Rüyada camı kırık kol saati görmek

Rüyada camı kırık kol saati görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, gerçek dostluklarına odaklanacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine işarettir.

Rüyada camı kırık kol saati gördüyseniz:

  • İletşim ağınızı genişletmeniz veya aktif olarak kullanmanız durumunda size sunacak veya paylaşacak şeyleri olan kişilerle karşılaşabiirsiniz.

Rüyada camı kırık kol saati görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada kırık saat camı görmek güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, kendine olan güvenini yitireceğine inanılır.

Rüyada camı kırık saat görmek anlaşmazlıklara düşeceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada kırık kol saati görmek yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine işarettir.

Rüyada kırık kol saat görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kol saatinin camının kırıldığını görmek tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada saati kırık görmek işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine rivayet eder.

Rüyada kırık saat görmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments