Rüyada yerde kırık cam parçaları görmek

Rüyada yerde kırık cam parçaları görmek yeni maddi kapıların size açılacağın, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, çok büyük adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yerde kırık cam parçaları gördüyseniz:

  • Yapmak istedikleriniz ya da niyetleriniz konusunda açık davranmamanız ilişkilerde sorun yaratabilir.

Rüyada yerde kırık cam parçaları görmek sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, dertlerinin unutulacağına rivayet eder.

Rüyada kırık cam parçaları toplamak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık cam parçalarına basmak zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada kırık cam parçası görmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada kırık cam parçaları görmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada yerde cam kırıkları görmek dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada kırık ayna parçaları görmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam parçası kusmak uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments