Rüyada cam kırıklarını temizlemek

Rüyada cam kırıklarını temizlemek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, yeteneklerini geliştirmeye, kendisine şifa olacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, alkış alacağına ve itibar göreceğine, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, rahat nedir öğreneceğine, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine işarettir.

Rüyada cam kırıklarını temizlemek gördüyseniz:

  • Yolunuza çıkan kişiler olabilir.

Rüyada kırık cam temizlemek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada cam kırığı temizlemek evindeki ve işindeki verimin azalacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına işaret eder.

Rüyada cam kırıkları temizlemek kazancın yarı yarıya artacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına inanılır.

Rüyada cam kırıklarını temizlemek yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, maddi olarak kolaylık içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık cam yutmak üst bir mevkiye terfiye alınacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına delalet eder.

Rüyada kırık gözlük camı görmek adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada camı kırık gözlük görmek sorunların zor bir durum yaşatacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına işaret etmektedir.

Rüyada cam kırıkları yemek kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve allah’a şükredecek durumlara geleceğine, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments