Rüyada tavanı çatlak görmek

Rüyada tavanı çatlak görmek zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına tabir olunur.

Rüyada tavanı çatlak gördüyseniz:

  • Bir çok şey yerine tek bir konuyu hedeflerseniz, oradan oraya sürüklenmekten kurtulursunuz.

Rüyada tavanı çatlak görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına inanılır.

Rüyada tavanda çatlak görmek rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine işarettir.

Rüyada evin duvarını çatlak görmek uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatlak cam görmek önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine delalet eder.

Rüyada çatlak bacak görmek kazancının çok düşeceğine, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine delalettir.

Rüyada evde çatlaklar görmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza yorulur.

Rüyada çatlak bilezik görmek hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine yorulur.

Rüyada çatlak gözlük görmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, önemli bir şahsiyet olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments