Rüyada televizyonun patladığını görmek

Rüyada televizyonun patladığını görmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, mutlu günler yaşanacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada televizyonun patladığını gördüyseniz:

  • Yeni maddi düzenlemeler yapılması gerekebilir.

Rüyada televizyonun patladığını görmek daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, kötü sözler duyacağına rivayet eder.

Rüyada yıldızın patladığını görmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ayın patladığını görmek doğruluktan ayrılmayacağına, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına tabir olunur.

Rüyada şah damarının patladığını görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonunun patladığını görmek çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına delalet eder.

Rüyada göğsünün patladığını görmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada ödü patlamak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine işaret eder.

Rüyada evde su patladığını görmek çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments