Rüyada beyaz televizyon görmek

Rüyada beyaz televizyon görmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına işaret eder.

Rüyada beyaz televizyon gördüyseniz:

  • Duygusal olabiliriz veya duygusal başlıklı konular ön plana çıkabilir.

Rüyada beyaz televizyon görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, yüceltileceği sözler duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz televizyon görmek girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada televizyon kazanmak kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada televizyonda şarkı söylemek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, rahata kavuşmaya rivayet eder.

Rüyada televizyon izlediğini görmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, günah işlemeyi terk edeceğine inanılır.

Rüyada birini televizyonda görmek sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına işarettir.

Rüyada televizyon kurmak kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, şanssızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada televizyon programına çıkmak zor zamanların biteceğine, kendisi ile gururlanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments