Rüyada televizyona çıkmak

Rüyada televizyona çıkmak tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, çekilen zahmetin çoğalacağına, yüzünün güleceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Rüyada televizyona çıkmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere bir süredir ne istediğinizi ya da ne beklediğinizi anlatıyorsunuz.

Rüyada televizyon programına çıkmak eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada televizyona çıkmak iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına alamet eder.

Rüyada televizyon çıkmak sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına işaret eder.

Rüyada televizyon seyretmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada televizyon hediye edildiğini görmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına inanılır.

Rüyada televizyon aldığını görmek yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada televizyon silmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına alamet eder.

Rüyada televizyonda haber görmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments