Rüyada yeni televizyon aldığını görmek

Rüyada yeni televizyon aldığını görmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni televizyon aldığını gördüyseniz:

  • Siz kendi bildiklerinize güvenerek ilerlemelisiniz.

Rüyada yeni televizyon aldığını görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada televizyon aldığını görmek yeni çalışmalar ortaya konacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına yorulur.

Rüyada yeni bir televizyon almak büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına işaret eder.

Rüyada yeni televizyon görmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni bir ev aldığını görmek boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya delalettir.

Rüyada yeni araba aldığını görmek iftiraya maruz kalınacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yeni eşyalar aldığını görmek kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada birinin yeni ev aldığını görmek bekarsa evleneceğine, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments