Rüyada eski televizyon görmek

Rüyada eski televizyon görmek yeni bir yol tutulacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, ele güne muhtaç olacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada eski televizyon gördüyseniz:

  • Bazı olayları gidişatına bırakmazsanız, bazı alanlarda bir dönüm noktasında olabilirsiniz.

Rüyada eski televizyon görmek yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını televizyonda görmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada televizyon kırılması görmek çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada televizyonda ünlü görmek sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına inanılır.

Rüyada televizyon tamircisi görmek aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyle televizyon izlemek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına işaret eder.

Rüyada televizyon anteni görmek tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada televizyonda arkadaşını görmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, her gün daha fazla dolacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments