Rüyada yedi parmak görmek

Rüyada yedi parmak görmek stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, nasibin de kısmetlerin de artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, engellerden kurtulacağına işarettir.

Rüyada yedi parmak gördüyseniz:

  • Başkalarının öneri ya da tavsiyelerine göre davranmanız, da ha fazla şanslı olabilecek kararlar almanızı engelleyebilir.

Rüyada yedi parmak görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yedi parmaklı bebek görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine tabir olunur.

Rüyada parmağının karardığını görmek huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, haksızlıklara uğranılacağına alamet eder.

Rüyada parmaklarda kına görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının parmağında altın alyans görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada serçe parmağını görmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, çok istediklerinin allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine delalettir.

Rüyada çok parmak görmek yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, yüzünün kızaracağına alamet etmektedir.

Rüyada parmak kanaması görmek itibarının ve makamının artacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments