Rüyada parmağının karardığını görmek

Rüyada parmağının karardığını görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına inanılır.

Rüyada parmağının karardığını gördüyseniz:

  • Bazı iş, ilişki, plan veya programlarınızı gözden geçirip yeniden planlamanızda fayda var.

Rüyada parmağının karardığını görmek küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine tabir olunur.

Rüyada gözü kararmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, işinde istediği başarıyı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kollarının karardığını görmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayaklarının karardığını görmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına işaret eder.

Rüyada ölünün karardığını görmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözleri kararmak zorlukların biteceğine, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına inanılır.

Rüyada güneşten kararmak sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine delalettir.

Rüyada altının karardığını görmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments