Rüyada parmak kanaması görmek

Rüyada parmak kanaması görmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, kişinin yüzünün güleceğine, zorluklarının kalmayacağına, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına rivayet eder.

Rüyada parmak kanaması gördüyseniz:

  • Kazanacaklarınız veya sonunda geldiğiniz nokta sizi sevindirebilir.

Rüyada parmak kanaması görmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına yorulmaktadır.

Rüyada dil kanaması görmek başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine delalettir.

Rüyada kanaması gelmek ekmek ve dünya malı alacağına, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına işaret eder.

Rüyada ayağın kanamasını görmek yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine tabir olunur.

Rüyada beyin kanaması görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kulak kanaması görmek güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, islam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına tabir olunur.

Rüyada adet kanaması geçirmek hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına yorulur.

Rüyada hamile birinin kanaması olduğunu görmek makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments