Rüyada çok parmak görmek

Rüyada çok parmak görmek attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, tatsızlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada çok parmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı geliştirmeli, takip etmelisiniz.

Rüyada başkasının parmaklarının koptuğunu görmek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına işaret eder.

Rüyada parmağını yakmak gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada ayak parmağının kırıldığını görmek keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine işarettir.

Rüyada parmağından vurulmak yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada baş parmağı kesmek işlerinin de hal yoluna gireceğine, rızkının eksileceğine işaret eder.

Rüyada parmakta tektaş görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine delalet eder.

Rüyada parmağına tek taş yüzük takmak deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmakta siğil görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments