Rüyada serçe parmağını görmek

Rüyada serçe parmağını görmek rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine alamet eder.

Rüyada serçe parmağını gördüyseniz:

  • Yeni tanışmış sayılabileceğiniz biri sizi, size belli ettiğinden çok daha fazla beğeniyor.

Rüyada serçe parmakta yüzük görmek manevi olarak ferahlayacağınıza, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada serçe parmağını kesmek büyük bir kavgaya tutuşacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada serçe parmağının koptuğunu görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına delalet eder.

Rüyada serçe parmağını görmek insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına inanılır.

Rüyada serçe parmak malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada serçe parmağı görmek bazı adımlar atacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ayak serçe parmağı görmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada serçe parmağının kesildiğini görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments