Rüyada yavru tavşan yakalamak

Rüyada yavru tavşan yakalamak hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, büyük bir ferahlama yaşayacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yavru tavşan yakalamak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere iyi görünmeye çalışırken sizi anlayıp anlamadıklarından emin olmanız zor olabilir.

Rüyada tavşan yavrusu yakalamak yeni mekânlara gireceğine, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına rivayet eder.

Rüyada yavru tavşan yakalamak bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada tavşanı yakalamak içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına delalet eder.

Rüyada beyaz tavşan yakalamak hane içine ay doğacağına, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada canlı tavşan yakalamak sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine inanılır.

Rüyada tavşan yakalamak kötülüklere gözünü kapatmaya, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada siyah tavşan yakalamak hayırlı kararlar alacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine inanılır.

Rüyada siyah tavşan yavrusu görmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments