Rüyada tavşanı yakalamak

Rüyada tavşanı yakalamak zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, uzun süre kendini toparlayamayacağına, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada tavşanı yakalamak gördüyseniz:

  • Düşünmekten vazgeçip teselliyi başkasında bulmanız gerekiyor.

Rüyada yavru tavşan yakalamak yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada canlı tavşan yakalamak parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavşanı yakalamak maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine rivayet eder.

Rüyada siyah tavşan yakalamak spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavşan yavrusu yakalamak en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına işaret eder.

Rüyada tavşan yakalamak asla harama bulaşmayacağına, allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz tavşan yakalamak rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağ tavşanı görmek fırsatların istenmeden harcanacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments