Rüyada siyah tavşan yakalamak

Rüyada siyah tavşan yakalamak iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, anne baba duası alacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, onları gücendireceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah tavşan yakalamak gördüyseniz:

  • Başkalarının sorunlarını halletmekle uğraşırsanız kendinizi ilgilendiren önemli fırsatlar kaçırabilirsiniz.

Rüyada siyah tavşan yakalamak sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına delalet eder.

Rüyada tavşan yavrusu yakalamak kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada canlı tavşan yakalamak borçlarının artacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada yavru tavşan yakalamak işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada tavşan yakalamak uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, düşmanına galip geleceğine tabir olunur.

Rüyada tavşanı yakalamak telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Rüyada beyaz tavşan yakalamak dayanışma ve sevgi içinde olacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada siyah tavşan yavrusu görmek rakiplerin alt edileceğine, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments