Rüyada canlı tavşan yakalamak

Rüyada canlı tavşan yakalamak söylediklerinin çıkacağına, sohbetinin bozulacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada canlı tavşan yakalamak gördüyseniz:

  • Belli bir iş birliğinin veya düzenlemenin geleceği konusunda kendinizden emin olmaya başladınız ya da başlamak üzeresiniz.

Rüyada canlı tavşan yakalamak kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, işten yana kısmetinin kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavşanı yakalamak dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına inanılır.

Rüyada yavru tavşan yakalamak sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına işarettir.

Rüyada beyaz tavşan yakalamak uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, harcama gücünün artacağına rivayet eder.

Rüyada tavşan yakalamak sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, zorlukları aşacağına işarettir.

Rüyada siyah tavşan yakalamak yaptığı işlerin küçümseneceğine, hedeflerini tutturamayacağına rivayet eder.

Rüyada tavşan yavrusu yakalamak isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada canlı tavşan yemek problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments